De Inventeers Academy leidt studenten op en innoveert voor bedrijven.

Over de Inventeers Academy

Bij de Inventeers Academy worden excellente studenten klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Onder professionele begeleiding werken de studenten aan een eigen innovatie project voor een externe opdrachtgever en krijgen ze les van specialisten uit de praktijk. Bij de Inventeers Academy zetten studenten de laatste stap van de studie en worden ze klaargestoomd voor de markt met als bijkomend resultaat prachtige innovaties voor toonaangevende bedrijven.

Meld een innovatie project aan

Is je bedrijf gevestigd in de Leidse regio en wil je innoveren op het gebied van sensoren, IoT, machine learning/vision, automatisering, ict of op een ander technologisch vlak? Laat de Inventeers Academy voor je werken. Wij gaan gedurende een periode van 5 maanden met ondernemende studenten voor je aan de slag. Jij komt met het idee, wij met een uitvoerbare oplossing. Lees verder en meld je innovatie project aan!

Meld je aan voor een stage

Werken aan een gaaf project, veel leren van specialisten, training on-the-job en een kick-start van je professionele carrière! Bij de Inventeers Academy krijg je meer dan alleen een stageplek. We nodigen vooraanstaande bedrijven uit om technisch diepgaande gastcolleges te geven en zorgen voor innovatieve opdrachten die gelijk in de praktijk toegepast kunnen worden. Ben jij een goede en ambitieuze MBO, HBO of WO student in de richting Elektrotechniek / Mechatronica / ICT / Software Ontwikkeling of soortgelijks? Lees dan verder of stuur gelijk een mail naar stage@inventeers.nl

Partners van de Academy

De Inventeers Academy kan rekenen op een brede steun vanuit bedrijven en onderwijsinstellingen. Ons gezamenlijk doel is het opleiden van nieuw talent. Met ons alsmaar groeiende netwerk zijn we altijd op zoek naar nieuwe partners. Vind jij het ook belangrijk dat de volgende generatie een goede opleiding met praktijkervaring krijgt? Meldt je dan nu aan als partner door te mailen naar academy@inventeers.nl!

Academy uitgelicht

Agenda

05-09-2022
Begin semester

Partners

Bedrijfsgegevens

Le Pooleweg 7

NL-2314XT Leiden

The Netherlands

info@inventeers.nl

 

Inventeers Research & Development B.V.

Kvk: 54201640

BTW-id: NL851213819B01

Volg ons


Contact