Over Inventeers®

Wij zijn niet zomaar een ingenieursbureau.
Wij zijn Inventeers®

Onze missie

Inventeers is een ingenieursbureau dat innovatieve systemen ontwikkelt met behulp van software en hardware. Inventeers wil toonaangevend zijn in de revolutie van technologie. Daarom verbindt zij technologie, producten en zakelijk inzicht met elkaar, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van producten die passen in het digitale tijdperk waarin wij ons bevinden. Hierdoor wil zij uitgroeien tot een gewaardeerde onderneming in de bedrijfstak.

 

Inventeers streeft naar een hoge kwaliteit bij haar bedrijfuitoefening, alsmede naar het op de lange termijn handhaven van een sterke en groeiende concurrentiepositie op de terreinen waar zij wil werken. Door het ontwikkelen en leveren van producten en diensten van goede kwaliteit voor een redelijke prijs op basis van de nodige technische en commerciële vakkennis speelt Inventeers in op de behoeften van de klant. Ook streeft Inventeers naar een tot wederzijds voordeel strekkende samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers.

 

Inventeers hecht groot belang aan vertrouwen en openheid, aan teamwerk en professionalisme. Inventeers wil trots kunnen zijn op de geleverde prestaties.

Onze kernwaardes

Kennis & Kunde

Alles wat we doen is gebaseerd kennis & kunde, niet op gebakken lucht. Onze technische kennis staat altijd centraal.

Zakelijk inzicht

Voordat we beginnen met de ontwikkeling moet ook de businesskant kloppen. We kijken hier heel kritisch naar omdat we graag werken aan succesvolle oplossingen!

De wereld een beetje beter maken

We vinden het fijn als onze producten een bijdrage leveren aan een betere wereld (voedsel/energie)!

Transparantie

Eerlijkheid duurt het langst. Alles is bij ons open en transparant. Zo werken we bijvoorbeeld met open calculaties en ook onze visitekaartjes zijn transparant!

Een fijne plek

We vinden het belangrijk dat Inventeers een fijne plek is. Een plek waar opdrachtgevers, leveranciers en werknemers graag naar toe komen om aan mooie projecten te werken! Na hard werken is er ook zeker tijd om te ontspannen met elkaar.

Goed technisch onderwijs

Goed onderwijs vinden wij heel belangrijk. We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten die de oplossingen van morgen maken. We doen er alles aan om het onderwijs hierbij te helpen. Wie iets van het onderwijs verwacht moet er ook iets voor doen!

Inventeers® in getallen

35+

Werknemers

600 m2

Ontwikkelruimte

1001

Ideeën

Vacatures

Ben jij de nieuwe Inventeer?

Inventeers is een snelgroeiend en innovatief bedrijf. We zijn continu op zoek naar talent om ons team te versterken. Wil jij voor innovatieve producten voor onze opdrachtgevers ontwikkelen? Stuur een open sollicitatie. 

Collega's Ronald en Merel