Over Inventeers®

Wij zijn niet zomaar een ingenieursbureau.
Wij zijn Inventeers®

Onze missie

Wij – Inventeers – willen de wereld een beetje beter maken met behulp van technologie! De komende 30 jaar groeit de wereldbevolking met gemiddeld 100.000.000 per jaar. Het is een enorme uitdaging om al deze mensen op een duurzame manier te voeden, verzorgen en te vervoeren. Wij willen hier met onze opdrachtgevers een positieve bijdrage aan leveren!

 

Dit doen we door technologie, producten en zakelijk inzicht met elkaar te verbinden. Op deze manier ontwikkelen we voor onze opdrachtgevers succesvolle producten die passen in het digitale tijdperk waarin wij ons bevinden.

 

Voor onze opdrachtgevers zijn we een vaste technologiepartner. We ontwikkelen en produceren systemen, brainstormen over nieuwe mogelijkheden en stellen gezamenlijk een technologie roadmap op. Openheid, vertrouwen, heldere communicatie en transparantie zijn voor ons de basis van een langdurige relatie. Alles wat we doen is gebaseerd op technische kennis en kunde en niet op gebakken lucht. We leveren kwaliteit, tegen een eerlijke prijs en dit verwachten we ook van onze leveranciers.

 

Wij willen trots kunnen zijn op de producten en diensten die wij leveren!

Onze kernwaardes

Kennis & Kunde

Alles wat we doen is gebaseerd kennis & kunde, niet op gebakken lucht. Onze technische kennis staat altijd centraal.

Zakelijk inzicht

Voordat we beginnen met de ontwikkeling moet ook de businesskant kloppen. We kijken hier heel kritisch naar omdat we graag werken aan succesvolle oplossingen!

De wereld een beetje beter maken

We vinden het fijn als onze producten een bijdrage leveren aan een betere wereld (voedsel/energie)!

Transparantie

Eerlijkheid duurt het langst. Alles is bij ons open en transparant. Zo werken we bijvoorbeeld met open calculaties en ook onze visitekaartjes zijn transparant!

Een fijne plek

We vinden het belangrijk dat Inventeers een fijne plek is. Een plek waar opdrachtgevers, leveranciers en werknemers graag naar toe komen om aan mooie projecten te werken! Na hard werken is er ook zeker tijd om te ontspannen met elkaar.

Goed technisch onderwijs

Goed onderwijs vinden wij heel belangrijk. Samen met de Hogeschool Leiden en mboRijnland hebben we de Inventeers Academy opgericht. Ieder semester starten er zes studenten aan een intensief traject met colleges en een uitdagende opdracht. Wie iets van het onderwijs verwacht moet er ook iets voor doen!

Inventeers® in getallen

50+

Werknemers

1250 m2

Ontwikkelruimte

1001

Ideeën

Vacatures

Ben jij de nieuwe Inventeer?

Inventeers is een snelgroeiend en innovatief bedrijf. We zijn continu op zoek naar talent om ons team te versterken. Wil jij voor innovatieve producten voor onze opdrachtgevers ontwikkelen? Stuur een open sollicitatie. 

Collega's Ronald en Merel