Stages

Wil jij stage lopen bij Inventeers?

Ben je op zoek naar een goede stagesplaats, of wil je afstuderen èn ben je steengoed? Dan biedt Inventeers volop mogelijkheden!

We hebben de volgende stageplaatsen beschikbaar:

Uren

32/40

Wat verwachten we van jou:
  • Interesse voor techniek;
  • Relevante ervaring;
  • Goede kennis van C++
  • Ervaring met Atmel/Microchip en ARM is een pré
Wat bieden we:
  • Een gezellig team met een informele sfeer;
  • Een groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden;
  • Een stage vergoeding
  • Uitgebreide begeleiding
  • Een tosti-ijzer en lekkere koffie.
Deel vacature

Gezocht: Inventeer®! (m/v)

Ben je op zoek naar een goede stageplaats, of wil je afstuderen èn ben je steengoed? Dan biedt Inventeers volop mogelijkheden!

Als innovatief bedrijf met klanten zoals TNO, Corus, Lely en vele anderen tref je bij Inventeers een uitermate breed georiënteerde organisatie aan. Wij zijn een Kenteq erkend leerbedrijf dus ook MBO’ers zijn meer dan welkom voor hun meeloopstage of proeve van bekwaamheid (PVB)!

Inventeers is een jonge en dynamische onderneming waar continu veel interne en externe commerciele projecten beschikbaar zijn. Deze projecten onderscheiden zich door de grote diversiteit en complexiteit zodat er voor MBO, HBO en WO altijd wel een project beschikbaar is.

 

Onze stagiairs krijgen goede en uitgebreide begeleiding, zodat de stage een leerzame en leuke ervaring wordt.

 

Alle technische stagiaires zullen deelnemen aan de Inventeers Academy. Hierbij werk jij onder begeleiding van ons aan een innovatieve opdracht van een externe partij. Naast dat je aan deze opdracht werkt, krijg je ook gastcolleges van mensen uit het werkveld en organiseren we excursies naar toonaangevende bedrijven in jouw werkgebied. Meer weten? Lees dan hier meer over de Inventeers Academy!

Heb jij interesse om stage te lopen of af te studeren bij Inventeers?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar ons op stage@inventeers.nl.

Werken bij Inventeers?

 

Ben jij steengoed in techniek en wil je graag werken aan innovatieve elektronica producten? Kijk dan of er een vacature is die bij jou past!

Als innovatief bedrijf met klanten zoals TNO, Corus, Lely en vele anderen tref je bij Inventeers een uitermate breed georiënteerde organisatie aan. Wij zijn een Kenteq erkend leerbedrijf dus ook MBO-ers zijn meer dan welkom voor hun meeloopstage of proeve van bekwaamheid (PVB)!

Wij delen graag onze know-how!

Onderwijs- en onderzoekinstellingen zijn voor Inventeers heel belangrijk. Wij helpen graag bij het opleiden van de volgende generatie engineers. Dit doen we doormiddel van projecten, stages of het geven van colleges. Inmiddels werken we samen met een groot aantal onderzoeks- en onderwijsinstellingen. 

Wij zijn technologiepartner van o.a.:

Wij zijn kennispartner van o.a.:

Ook een samenwerking met ons aangaan?