Expertise

Dit zijn de vakgebieden waar we écht goed in zijn!

(Industrial)
Internet of Things

Met een internetconnectie zorgen we ervoor dat onze innovaties op afstand te monitoren of te managen zijn. We kiezen voor het best passende netwerk en zorgen voor een overzichtelijk dashboard om uw producten te beheren!

Sensor Ontwikkeling

Met slimme sensortechnieken zijn we in staat om heel veel verschijnselen waar te nemen. We kijken welke techniek voor uw toepassing het meest geschikt is. We kijken altijd of uw uitdaging op te lossen is met standaardsensoren, maar het is ook mogelijk om een sensor op maat te ontwikkelen. Wat zou u willen weten/meten?

Industrieel Product Ontwerp

Voor een optimale merkbeleving is een maatwerkexterieur noodzakelijk. Een uitnodigende en intuïtieve vormgeving van het exterieur draagt minstens zoveel bij aan de gebruikerservaring als de elektronica zelf. Inventeers beschikt over de mensen, kennis en faciliteiten om ook dit deel van het productontwerp voor haar rekening te nemen. Maak het verschil met een onderscheidend en gebruiksvriendelijk exterieur!

Elektronica ontwikkeling

Het ontwikkelen van klant specifieke elektronica of embedded systemen is de basis van de dienstverlening van Inventeers. Of u nu op zoek bent naar een sensor, een motoraansturing of een internetconnectie, de basis is een unieke printplaat. Door gebruik te maken van microcontroller en onze bouwblokken kunnen we snel een betrouwbare printplaat ontwikkelen.

Software development

Met onze software zijn uw (IoT-)producten eenvoudig te beheren. We zorgen voor een overzichtelijk dashboard waarbij uw werkprocessen centraal staan. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat de data van uw producten via een API veilig en overzichtelijk in uw eigen systemen gepresenteerd worden.

Vision Technologie

Met camera’s is het mogelijk om eigenschappen van producten te meten die met andere technieken niet mogelijk zijn. Een vision oplossing bestaat uit een camera opstelling en slimme machine learning opstelling. Deze software interpreteert de beelden en is zelflerend. Vision technologie wordt bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie ingezet voor kwaliteitscontroles, in de landbouwindustrie voor inspectie van het land, in de industrie voor beheersing van productieprocessen, in de zorg voor diagnostisering of in het verkeer voor herkenning.

Manufacturing Services

We ontwikkelen een product om deze uiteindelijk te produceren. Inventeers Manufacturing Services is er in gespecialiseerd om series perfect en volledig traceable te produceren. Van elektronica assemblage tot testen, inbouwen en volledige fulfilment. Lees meer over Inventeers Manufacturing Services.

Ons werkveld

Kennis en kunde combineren we met zakelijk inzicht. We hebben veel kennis van de ontwikkelingen in de agrarische sector, e-health, e-mobility en de industrie. Ook als u een product voor een ander werkveld wil ontwikkelen en produceren kan u op ons rekenen!

Werken bij Inventeers?

Ben jij steengoed in techniek en wil je graag werken aan innovatieve elektronica producten? Kijk dan of er een vacature is die bij jou past!

Als innovatief bedrijf met klanten zoals TNO, Corus, Lely en vele anderen tref je bij Inventeers een uitermate breed georiënteerde organisatie aan. Wij zijn een Kenteq erkend leerbedrijf dus ook MBO-ers zijn meer dan welkom voor hun meeloopstage of proeve van bekwaamheid (PVB)!