Innoveren

Innoveren was nog nooit zo laagdrempelig!

_DSC4083

Een nieuwe manier om te innoveren

Bij de Inventeers Academy werken we voor ondernemers uit de Leidse regio. Ons doel is om deze bedrijven te helpen met het maken van een belangrijke stap naar de toekomst! Het zetten van deze stap is spannend en vaak vormen de kosten bij een professioneel traject een grote drempel. Het huidige alternatief voor een professioneel innovatie traject is het inschakelen van studenten. Vaak lijdt dit niet tot het gewenste resultaat en wordt het project geparkeerd. De Inventeers Academy biedt een nieuwe mogelijkheid!

Excellente studenten met professionele begeleiding

Bij de Inventeers Academy werken excellente MBO en HBO studenten onder begeleiding van een ingenieur op een professionele manier aan een project. Bij deze projecten volgen we de werkwijze van Inventeers. Dit betekent een duidelijke planning en veel afstemming met de opdrachtgever. Het doel is om een professioneel ontwikkeld en geproduceerd prototype op te leveren. Met een prototype is de basis van het nieuwe product klaar en kan de stap naar certificering en productie worden gezet!

Werkwijze van Inventeers
Transplanter Industrie

Meld een project aan

Heb jij een uitdaging waar onze studenten met elektronica, sensoren en Internet of Things waar wij in combinatie met andere technologieën als vision technologie, artificial intelligence en robotica een oplossing voor kunnen maken? Dan komen we graag in contact! Dit kan per email of telefonisch. Meld een project aan en we praten graag door over de mogelijkheden!