Over de Inventeers Academy

Innovatie door excellente studenten onder professionele begeleiding

Studenten_bij_koe

Opleiden van studenten ook taak van bedrijfsleven

Het ontwikkelen van innovatieve met internet verbonden producten is complex. Naast kennis van elektronica, sensoren en connectiviteit moet er goed worden nagedacht over cyberescurity en privacy. Op alle gebieden gaan de ontwikkelingen razendsnel. Om de studenten klaar te stomen voor de markt is er volgens de initiatiefnemers van de Inventeers Academy een belangrijke rol weggelegd voor het bedrijfsleven. Met de Stichting Inventeers Academy verzorgen wij de laatste stap van de studie om studenten klaar te stomen voor de markt en met als resultaat prachtige innovaties voor bedrijven uit de Leidse regio.

Innovatie projecten en workshops van specialisten

Voor de studenten is er in het pand van Inventeers een compleet en professioneel R&D laboratorium ingericht. Hier wordt onder begeleiding gewerkt aan professionele innovaties voor bedrijven uit Leidse regio. De studenten zijn goede en zeer gemotiveerde (excellente) studenten van het MBO Rijnland en de Hogeschool Leiden. Naast training on-the-job krijgen de studenten ook onderwijs van specialisten uit de markt. Denk hierbij aan specialisten op het gebied van 5G, cybersecurity, privacy, certificering of elektronica productie.

Connecterra 1 liggend

Sluit je aan bij de Inventeers Academy!

De combinatie van ambitieuze studenten, innovatieve opdrachten uit de Leidse regio en partijen uit de markt zorgt voor veel kansen. Op deze website leggen we de kansen voor zowel de studenten, Leidse ondernemingen als marktpartijen uit. Ben je geïnteresseerd in de Academy lees dan meer over de mogelijkheden of neem contact op!