8 oktober 2020

Studio Kordaat ontwerpt nieuwe website Inventeers

De afgelopen vijf jaar is er bij Inventeers veel gebeurd. We groeien snel en werken dagelijks met de nieuwste technologieën aan baanbrekende producten. Voor veel toonaangevende bedrijven zijn we de one stop shop voor productontwikkeling. We verzorgen naast de ontwikkeling en productie van de elektronica ook het industrieel product ontwerp, de User Experience, de (cloud) software en leveren support. Ondanks alle veranderingen was de website nog altijd hetzelfde. Tijd voor een make-over! Studio Kordaat heeft een ontwerp gemaakt die past bij ons en onze ambities.

Nieuwe website is live!

Studio Kordaat heeft hard gewerkt aan het ontwerp. Het traject begon met het vaststellen van de uitgangspunten. Wie zijn we, wat doen we en wat willen we uitstralen? Op basis van deze gesprekken heeft Studio Kordaat de website ontworpen. De invulling van de website hebben we zelf verzorgd. De website is inmiddels live en we zijn zeer tevreden met het resultaat! We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen.

Uitgangspunten website ontwerp

Het zijn onze mensen die het doen

Bij de ontwikkeling en productie van custom made producten staan de wensen van de klant centraal. Het zijn onze medewerkers die ervoor zorgen dat het ultieme product er komt. Dit doen we met de juiste technische vaardigheden, goede communicatie en strakke planning. Daarnaast willen we dat onze mensen met plezier en trots aan de projecten werken!

Veel aanwezige technische en marktkennis

Een succesvol product is naast technisch ook commercieel goed. We zijn graag verantwoordelijk voor de technologie maar willen het product zo goed mogelijk aan laten sluiten op de wensen en behoeften in de markt. Succes van onze opdrachtgever is ook ons succes! De afgelopen jaren hebben we veel succesvolle producten ontwikkeld waarbij onze marktkennis voor veel toegevoegde waarde zorgde. Op de website is te zien in welke werkvelden we veel ervaring hebben. Maar als uw markt er niet bij staat kijken we graag of er match is!

Altijd actueel

Bij Inventeers zijn we continu met nieuwe projecten en technologieën bezig. Door te schrijven over opgeleverde projecten, nieuwe technologieën en andere ontwikkelingen blijf je via de website continu op de hoogte. Het nieuws wordt direct gedeeld via ons LinkedIn kanaal en een paar keer per jaar versturen we een email update.

Volg ons op LinkedIn