stage lopen

Een kick-start van jouw professionele carrière

Waarom-Stage-lopen

Waarom stage lopen bij de Inventeers Academy

Wil jij straks tijdens jouw eerste baan met innovatie het verschil gaan maken voor jouw werkgever? Dan is de Inventeers Academy iets voor jou! We zoeken ambitieuze en getalenteerde MBO en HBO studenten die op zoek zijn naar een kick-start van hun professionele carrière. Tijdens deze stage werk je onder begeleiding van een ervaren ingenieur aan een project van een lokale ondernemer. Daarnaast krijg je gastcolleges van specialisten op het gebied van bijvoorbeeld connectiviteit (5G), elektronica (productie, testen), sensoren en privacy. Dit zorgt voor kennis en is de start van jouw professionele netwerk met specialisten.

Hoe aanmelden voor de Inventeers Academy

In februari en in september start er een nieuwe lichting studenten aan de Inventeers Academy. Als je hier bij wil zijn dan is het belangrijk om op tijd te reageren (voor 6 dec). Wij koppelen jou aan een opdrachtgever nadat we je sollicitatie binnen hebben gekregen en aangenomen bent. Stuur ons daarom voor wat voor project jij graag zou willen werken en onderbouw dit met jouw motivatie voor de Academy. Stuur ons daarnaast ook jouw CV.

Afbeelding@2x

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

De Inventeers Academy wordt gesteund door de Leidse Onderwijsinstellingen, de gemeente en bedrijven uit de regio. Deze bedrijven en instellingen vinden het heel belangrijk om in studenten te investeren. Op dit moment zijn we nog druk bezig met het vormen van de opdrachten. Ben jij op zoek naar je volgende stage en ben je benieuwd wat de Inventeers Academy voor projecten te bieden heeft? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie op te sturen naar stage@inventeers.nl.