•                                                   duurzame ontwikkeling
 • Internet of Things
 • productontwikkeling
 •     massaproductie
 • industrieel product ontwerp
 • research & development
 • gekwalificeerde engineers
 • prototyping
 • meetbare resultaten
 • embedded systems
 • industrieel product ontwerp
 • conceptualisatie
 • elektronica ontwikkeling

Een greep uit ons openbare portfolio

IDA Intelligent Dairy Farmers Assistant

IDA (the Intelligent Dairy Assistent) is een systeem dat de boer helpt bij het stroomlijnen en efficiënter runnen van de melkveehouderij. Door het combineren van intelligente sensortechniek met Machine Learning en Artificial Intelligence leert het systeem de gedragingen van de koeien kennen, en distilleert dat vervolgens tot concrete aanbevelingen en acties die de boer op zijn smartphone en computer toegestuurd krijgt. IDA is hierdoor in staat om te detecteren en te voorspellen wanneer een koe tochtig wordt en geïnsemineerd kan worden, wanneer een koe een pijnlijke poot heeft die aandacht vereist of wanneer de koe uierontsteking krijgt. Door IDA leert de boer zijn kudde beter kennen is daardoor beter in staat om in te grijpen waar nodig. Door het eerder kunnen bijsturen in het geval van ziekte wordt het dierenwelzijn bevorderd en stijgt de efficiëntie van de kudde met tot wel 30%.

Inventeers heeft voor deze toepassing een volledig custom draadloos communicatienetwerk ontwikkeld met voldoende capaciteit voor duizenden sensoren met een bereik tot enkele kilometers. Hierdoor kunnen ook grote uitgestrekte boerderijen worden voorzien van dit systeem. Ook de sensoren die de gedragingen van de koeien detecteren zijn volledig door Inventeers ontwikkeld. Door slimme hard- en software zijn de sensoren extreem energiezuinig en kan deze tot enkele jaren werken op een enkele batterijlading.

Voor meer informatie: connecterra.io

BS-Autotune - motormanagementsysteem EFIgnition

Programmeerbare motormanagementsystemen worden gebruikt om de prestaties van motoren te verbeteren. BS-Auto Tune heeft de afgelopen jaren gebruik gemaakt van verschillende systemen. Uit onvrede over de kwaliteit heeft BS-Autotune besloten zelf een Motormanagementsysteem te ontwikkelen ‘EFIgnition’.

Bekijk opdracht

IDA - Intelligent Dairy Farmers Assistant

Met Intelligent Dairy Farmers Assistant (IDA) kunnen melkveehouders de productiviteit verhogen en de gezondheid en welzijn van koeien verbeteren.

Bekijk opdracht

Royal VKB / BK Cookware - James

Inventeers heeft voor BK Cookware een geïntegreerde kookwekker ontwikkeld. Deze timer is onderdeel van het deksel. De kookwekker is afneembaar van het deksel en voorziet iedere pan uit deze sierie van een eigen timer.

Bekijk opdracht

TNO - DriftLess technologie

Inventeers heeft de opdracht gekregen om de in samenwerking met TNO de TNO DriftLess™ navigatietechnologie te ontwikkelen en operationeel te beproeven. De TNO DriftLess™ technologie elimineert de drift van diverse sensoren zoals accelerometers, magnetometers, gravimeters en trillingssensoren.

Bekijk opdracht

Sensortechniek - Sensoren op maat

Inventeers ontwikkeld geavanceerde sensoren voor verschillende vakgebieden zoals de voedings-, medische of agrarische sector.

Bekijk opdracht

BBA/Connexxion - Bus Monitor

Inventeers heeft voor BBA (Connexxion) een intelligent systeem ontwikkeld dat afwijkingen van de tachosignalen kan detecteren en corrigeren.

Bekijk opdracht

T-Rider - Rijdende camerarobot

De T-Rider is een op afstand bestuurbare camerarobot die dynamische camera-opnames kan maken met een simpele druk op de knop.

Bekijk opdracht

Presetmaster - Powertool voor cameramannen

Met de krachtige en lichtgewicht PresetMaster software kunnen eenvoudig allerlei netwerkapparaten gelijktijdig aangestuurd worden door het maken van Scenes en Presets.

Bekijk opdracht