• research & development
 •                                                   duurzame ontwikkeling
 • productontwikkeling
 • prototyping
 • Internet of Things
 • elektronica ontwikkeling
 • meetbare resultaten
 • gekwalificeerde engineers
 •     massaproductie
 • embedded systems
 • conceptualisatie
 • industrieel product ontwerp
 • industrieel product ontwerp
Maak uw keuze

Vacature Inkoper

Gezocht: Inkoper! (m/v)

Wegens groei is Inventeers op zoek naar een inkoper (m/v) voor 32 tot 40 uur per week. Inventeers is een ingenieurskantoor dat innovatieve producten ontwikkelt en produceert in opdracht van een leuke mix aan start-ups, scale-ups, MKB en multinationals. De focus van Inventeers ligt op het ontwikkelen en produceren van slimme elektronica, sensortechnieken, Internet of Things  en industriële toepassingen. Omdat de omvang van het aantal klanten en het aantal projecten groeit zijn wij op zoek naar een leuke collega die onze designers kan ondersteunen bij het inkopen, en begeleiden van productieprocessen en logistiek.

In deze functie van inkoper ben je de spil tussen leverancier, je collega’s en de klant. Hierbij zul je voor veel verschillende soorten projecten en producten onderdelen en componenten bestellen bij verschillende (internationale) leveranciers. Het inrichten en afstemmen van de diverse partijen in de supply-chain mag je zelfstandig oppakken. Voor inkoopopdrachten zul je de leverdatum en-prijs van de bestelde artikelen proactief bewaken en communiceren met de projectteams en klant.

Je komt te werken in een jonge en enthousiaste groep Inventeers® (m/v). We waarderen het en vinden het tof als je al wat kennis hebt van elektronica. De rest zullen we je middels opleiding en kennisdeling al snel bijgebracht hebben, zodat je je binnen een mum van tijd een echte Inventeer® mag noemen. Bij Inventeers werk je voor en met gave partners zoals Lely, Viscon, TNO, Defensie, Connecterra, e.a.

We zien uit naar je sollicitatie! Je CV en motivatie kun je mailen naar werken@inventeers.nl.

Voor alle lieve recruiters die dit mogelijk lezen: acquisitie is niet gewenst.

Vacature InventeerĀ®

Gezocht: Inventeer®! (m/v)

Ben jij een developer met affiniteiten voor hardware, software en online applicaties? Dan zoeken wij jou!

Inventeers ontwikkelt en realiseert innovatieve systemen m.b.v. hardware, (embedded) software en online applicaties voor een brede klantengroep waaronder TNO, Defensie, OCÉ, Lely en Visser groep.  Met onze enthousiaste en gedreven collega’s proberen wij de beste oplossingen te bouwen in opdracht van onze klanten. Ben jij een teamspeler en stroomt de techniek door je aderen? Meld je dan nu aan en wordt een Inventeer®!

Wij hebben plek voor een embedded system programmeur én voor een webdeveloper voor 16 tot 40 uur in de week, zowel parttime of fulltime behoort tot de mogelijkheden. Ben je het allebei? Dat mag natuurlijk ook!

Voor de vacature embedded system engineer wordt kennis van elektronica, Atmel/ARM microcontrollers en C(++) zeer gewaardeerd.

Voor de vacature van webdeveloper is kennis van UML, SQL, PHP, jQuery een pré.

Bel ons eens op en maak kennis met ons. Of stuur je motivatie, CV en/of portfolio naar ons allerliefste Kirstin:
E-mail: werken@inventeers.nl;
Of bel:  +31 (0) 71 523 12 36

We kijken naar je uit!
Tot snel!
Inventeers

Ps. Acquisitie is echt, echt, écht, niet gewenst! ;)

Tags: Vacature PHP programmeur / webdeveloper, Leiden, Zuid Holland, Inventeers