Smart Products

Case

Pebbles: Interactieve speeltegels

Pebbles is een educatief en didactisch spel waarbij kinderen hun rekenvaardigheid, geheugen en cognitieve vaardigheden spelenderwijs ontwikkelen. Het biedt eindeloos veel speelplezier door de grote keuze uit spellen zoals memory, stamp de mol, rekenen, etc.Door middel van licht en geluid trekken ze de aandacht van de kinderen en ondersteunen ze het spelen.

Pebbles is gemaakt van duurzame en vandalisme bestendige materialen zoals rvs, kogelwerend lexaan. De tegels zijn waterbestendig en bestand tegen zware belasting zoals auto’s. Daarbij zijn de elektronische componenten IP68 en IP67 gecertificeerd. Door het gebruik van LED-verlichting is Pebbles erg energie zuinig en kan zodoende worden aangesloten op het lichtnet of worden gevoed door zonnecellen!

U bepaalt wanneer de kinderen erop kunnen spelen door het instellen van de tijdsklok. Zo kunt u ervoor kiezen dat de Pebbles bespeelbaar zijn tussen 8.00 en 18.00 uur en dat de tegels sfeerverlichting geven tussen 20.00 en 24.00 uur.

Pebbles is te verkrijgen in sets van 6, 12 en 18 stuks. De sets zijn later uit te breiden tot het maximum van 18 tegels en ook is het mogelijk later spelletjes toe te voegen.