20 oktober 2020

29/10 IoT Academy Online Meet Up | Hardcore Hardware – met Jasper Neuteboom

“Hardware is hard” – een gevleugelde uitspraak onder developers. Het ontwikkelen van een product heeft nogal wat voeten in de aarde. Volgens IoT Academy is de endgame van IoT een miljoen markten van een miljoen omzet per markt. Oftewel: allemaal specifieke oplossingen voor specifieke plekken. En dus hebben we een miljoen verschillende apparaten nodig – hardware developers, eat your heart out!

Bij de IoT Academy zijn er naast Connectiviteits- en softwareleveranciers ook partners die hardware ontwikkelen en produceren. Drie oprichters van drie verschillende bedrijven schuiven tijdens de komende meetup aan voor een gesprek over hardware ontwikkelen. Ze delen tips & tricks, bekennen gênante miskleunen en voeren vooral gewoon een openhartig gesprek als developers onderling. De meetup is uiteraard online. Na aanmelding via eventbrite ontvang je op woensdag 28 okt de details voor deelname. Uiteraard is er tijdens de meet up ook ruimte voor vragen. Mocht je van tevoren al suggesties hebben voor onderwerpen die we tijdens de meetup echt moeten bespreken, dan horen we die graag!

 

Details:

Hardcore Hardware

Do 29 okt, 17.00-18.00 online

Deelnemers aan ronde tafel gesprek: Jasper Neuteboom (Inventeers), Pedro de Smit (clickey) en Niels Stamhuis (Dent) RSVP via onze eventbrite pagina:

Meld je aan