29 januari 2024

20 jaar Inventeers

Dit jaar viert Inventeers haar twintigste verjaardag. Het was om precies te zijn 3 augustus 2004 toen Richard (23 jaar) en Jasper (24 jaar) Inventeers inschreven bij de KVK als Inventeers V.O.F. Bedrijven konden bij Inventeers terecht voor Hard & software engineering. Dit ging van het maken van websites tot het ontwikkelen van microelektronica. Internet, Software, Infrastructuur en Hardware waren toen nog aparte disciplines inmiddels kunnen ze niet zonder elkaar bij het ontwikkelen van Internet of Things apparaten!

“ Tegenwoordig heeft elk gerenommeerd bedrijf wel een website”. In de beginperiode van Inventeers waren er nog veel bedrijven zonder website. Een vermelding in de Gouden Gids was jarenlang voldoende.

 

Feest in de zomer

Natuurlijk gaan we met elkaar het 20 jarig bestaan uitgebreid vieren met een groot feest samen met opdrachtgevers, leveranciers en de Inventeers Academy (partners, studenten en alumni). Het evenement vindt plaats in de zomer. De exacte datum volgt nog!

Ps. Wil je zeker zijn van een uitnodiging? Er staan nog een aantal vacatures open!

 

20x terug in de tijd

In aanloop naar het feest kijken we 20 keer terug in de tijd. We beginnen bij 2004 en gaan door tot 2024. Iedere week een nieuwe post met een foto over een mooi moment of project. Hou onze socials in de gaten!

LinkedIn
Facebook
Instagram