• industrieel product ontwerp
 • elektronica ontwikkeling
 • Internet of Things
 • prototyping
 • industrieel product ontwerp
 • embedded systems
 • gekwalificeerde engineers
 •     massaproductie
 •                                                   duurzame ontwikkeling
 • research & development
 • conceptualisatie
 • meetbare resultaten
 • productontwikkeling

Een greep uit ons openbare portfolio

TNO DriftLess technologie

Inventeers heeft de opdracht gekregen om in samenwerking met TNO de TNO DriftLess™ navigatietechnologie te ontwikkelen en operationeel te beproeven. De TNO DriftLess™ technologie elimineert de drift van diverse sensoren zoals accelerometers, magnetometers, gravimeters en trillingssensoren.

Het gaat om het ontwikkelen van zogenaamde Inertiële Navigatie met lage drift (DriftLess™) in de vorm van een Nationaal Technologieproject (NTP), een technologie waar TNO patenten op heeft. Deze technologie elimineert de drift van gyroscopen nagenoeg geheel. Dat betekent dat de GPS positie nauwkeurig blijft ook wanneer tijdelijk geen GPS-signaal beschikbaar is.

Door twee gyroscopen slim te combineren ontstaat een nieuwe gyroscoop met een veel betere kwaliteit dan de originele gyroscopen. Naast gyroscopen kan de DriftLess™ technologie worden toegepast bij het elimineren van drift van andere typen sensoren zoals: accelerometers, magnetometers, gravimeters, trillingssensoren en dergelijke.

BS-Autotune - motormanagementsysteem EFIgnition

Programmeerbare motormanagementsystemen worden gebruikt om de prestaties van motoren te verbeteren. BS-Auto Tune heeft de afgelopen jaren gebruik gemaakt van verschillende systemen. Uit onvrede over de kwaliteit heeft BS-Autotune besloten zelf een Motormanagementsysteem te ontwikkelen ‘EFIgnition’.

Bekijk opdracht

IDA - Intelligent Dairy Farmers Assistant

Met Intelligent Dairy Farmers Assistant (IDA) kunnen melkveehouders de productiviteit verhogen en de gezondheid en welzijn van koeien verbeteren.

Bekijk opdracht

Royal VKB / BK Cookware - James

Inventeers heeft voor BK Cookware een geïntegreerde kookwekker ontwikkeld. Deze timer is onderdeel van het deksel. De kookwekker is afneembaar van het deksel en voorziet iedere pan uit deze sierie van een eigen timer.

Bekijk opdracht

TNO - DriftLess technologie

Inventeers heeft de opdracht gekregen om de in samenwerking met TNO de TNO DriftLess™ navigatietechnologie te ontwikkelen en operationeel te beproeven. De TNO DriftLess™ technologie elimineert de drift van diverse sensoren zoals accelerometers, magnetometers, gravimeters en trillingssensoren.

Bekijk opdracht

Sensortechniek - Sensoren op maat

Inventeers ontwikkeld geavanceerde sensoren voor verschillende vakgebieden zoals de voedings-, medische of agrarische sector.

Bekijk opdracht

BBA/Connexxion - Bus Monitor

Inventeers heeft voor BBA (Connexxion) een intelligent systeem ontwikkeld dat afwijkingen van de tachosignalen kan detecteren en corrigeren.

Bekijk opdracht

T-Rider - Rijdende camerarobot

De T-Rider is een op afstand bestuurbare camerarobot die dynamische camera-opnames kan maken met een simpele druk op de knop.

Bekijk opdracht

Presetmaster - Powertool voor cameramannen

Met de krachtige en lichtgewicht PresetMaster software kunnen eenvoudig allerlei netwerkapparaten gelijktijdig aangestuurd worden door het maken van Scenes en Presets.

Bekijk opdracht