• meetbare resultaten
  • elektronica ontwikkeling
  • product ontwikkeling
  •                                                   duurzame ontwikkeling
  • embedded systems
  • gekwalificeerde engineers
  •                                                                massaproductie

Een greep uit ons openbare portfolio

Midiator Vision Pro

Ultime convergentie van licht, geluid en video is de achterliggende gedachte van de Midiator Vision Pro.

De Vision Pro is een centrale bedieningsconsole in een AV opstelling waarmee een complete live show aangestuurd en gecontroleerd kan worden. Het systeem kan doormiddel van meerdere gigabit netwerkpoorten, midi interfaces, RS232 en vele andere interfaces vrijwel ieder professioneel AV product aansturen en uitlezen. Hierdoor kan met een kleinere crew een betere live show worden neergezet.

De user interface bestaat uit een 17" touchscreen, onverwoestbare Cherry keys, custom design jog dial en gemotoriseerde aanraakgevoelige (touch!) faders.

Onder andere Cirque du Soleil is een fervente gebruiker van dit innovatieve systeem.

MediaLAB Amsterdam - Gemaalproject

Hoe vorm je een grauw betonnen gemaal in een openbare en interactieve expositieruimte?

Bekijk opdracht

Laserpromotions - Geintegreerde lasersturing en retrosensor

Inventeers heeft Laserpromotions geholpen met het ontwikkelen van sensoren voor diverse lasergames.

Bekijk opdracht

3voor12 - Haagse Popserver

De Haagse Popserver is een online muziekplatform voor de Haagse popscene en wordt wekelijks geupdate met de nieuwste bands, gigs, acts en dj’s in het artiestenoverzicht.

Bekijk opdracht

TNO - DriftLess technologie

Inventeers heeft de opdracht gekregen om de in samenwerking met TNO de TNO DriftLess™ navigatietechnologie te ontwikkelen en operationeel te beproeven. De TNO DriftLess™ technologie elimineert de drift van diverse sensoren zoals accelerometers, magnetometers, gravimeters en trillingssensoren.

Bekijk opdracht

Leef je merk - corporate website

Leef je merk helpt ondernemers en ondernemende merken met merkpositionering, creatieve uitwerking, story-telling en communicatie van het merk en om dat te doen wat nodig is om het merk ‘echt’ te maken.

Bekijk opdracht

Ebretti - e-bike controller

Het Nederlandse bedrijf Ebretti maakt elektrische scooters. Deze worden in China geproduceerd. Om een kwaliteitsverbetering te maken, heeft Ebretti Inventeers benaderd.

Bekijk opdracht

Intech - InDepth digitale peilstok

Het verkrijgen, verwerken, opslaan en visualiseren van digitale informatie is tegenwoordig een standaardeis in het waterbeheer. Inventeers heeft in opdracht van InTech daarom een innovatief en gepatenteerd meetsysteem ontwikkeld voor oppervlakte- en grondwaterbeheer: de In Depth-serie.

Bekijk opdracht

RIVM - Bodemambities

De informatie van de RIVM is nu verwerkt in animaties van activiteiten in de bodem en ondergrond. Deze animaties tonen bijvoorbeeld hoe een daktuin op een flat bijdraagt aan de waterberging in een woonwijk of hoe het toepassen van randen langs akkers zorgt voor minder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

Bekijk opdracht