• elektronica ontwikkeling
  •                                                                massaproductie
  •                                                   duurzame ontwikkeling
  • gekwalificeerde engineers
  • embedded systems
  • product ontwikkeling
  • meetbare resultaten

Een greep uit ons openbare portfolio

Inventeers Nieuwsbrief distributie

Inventeers wordt regelmatig benaderd voor het realiseren van een nieuwsbrief distributie. De werkzaamheden verschillen van het ontwerp van de nieuwsbrief tot aan de distributie ervan.

Om dit proces te vereenvoudigen heeft Inventeers haar eigen nieuwsbriefdistributiesysteem ontwikkeld. In dit systeem kunnen nieuwsbrieven worden opgemaakt en opgesteld met tekst en diverse media. De nieuwsbrieven kunnen worden ingepland voor distrubitie naar contactenlijsten die handmatig of uit gecategoriseerde lijsten samengesteld kan worden. De nieuwsbrieven kunnen achteraf worden gemonitoord. Met de monitortool is het mogelijk in te zien of nieuwsbrieven zijn verzonden, ontvangen en gelezen zijn.

MediaLAB Amsterdam - Gemaalproject

Hoe vorm je een grauw betonnen gemaal in een openbare en interactieve expositieruimte?

Bekijk opdracht

Laserpromotions - Geintegreerde lasersturing en retrosensor

Inventeers heeft Laserpromotions geholpen met het ontwikkelen van sensoren voor diverse lasergames.

Bekijk opdracht

TNO - DriftLess technologie

Inventeers heeft de opdracht gekregen om de in samenwerking met TNO de TNO DriftLess™ navigatietechnologie te ontwikkelen en operationeel te beproeven. De TNO DriftLess™ technologie elimineert de drift van diverse sensoren zoals accelerometers, magnetometers, gravimeters en trillingssensoren.

Bekijk opdracht

Ebretti - e-bike controller

Het Nederlandse bedrijf Ebretti maakt elektrische scooters. Deze worden in China geproduceerd. Om een kwaliteitsverbetering te maken, heeft Ebretti Inventeers benaderd.

Bekijk opdracht

Intech - InDepth digitale peilstok

Het verkrijgen, verwerken, opslaan en visualiseren van digitale informatie is tegenwoordig een standaardeis in het waterbeheer. Inventeers heeft in opdracht van InTech daarom een innovatief en gepatenteerd meetsysteem ontwikkeld voor oppervlakte- en grondwaterbeheer: de In Depth-serie.

Bekijk opdracht

joba - Bull-it

In opdracht van Joba Leisure BV is een nieuw concept table game ontwikkeld, genaamd de Bullit. De Bullit is een vernieuwend, dynamisch spel, dat inspringt op behoeften vanuit de markt. Audiovisuele prikkelingen zorgen voor een positieve totaalbeleving. Zo is er een levenslijn aanwezig, kan je iPod worden aangesloten en registreren sensoren de doelpunten waarna een stadion-gejuich losbarst.

Bekijk opdracht

Midiator - Vision Pro

Ultime convergentie van licht, geluid en video door de Midiator Vision Pro

Bekijk opdracht

Global Darts - Broadcast scoring system

Dartscoresysteem voor live televisie registratie voor officiele PDC en BDO dartwedstrijden. Het systeem heeft ingebouwde regiemogelijkheden en een internet uplink voor een second screen!

Bekijk opdracht