• elektronica ontwikkeling
  • product ontwikkeling
  •                                                   duurzame ontwikkeling
  • embedded systems
  •                                                                massaproductie
  • gekwalificeerde engineers
  • meetbare resultaten

Een greep uit ons openbare portfolio

BS Autotune EF Ignition

EF Ignition is een vrij programmeerbaar motormanagementsysteem wat op bijna elke auto instelbaar is. Inventeers ontwikkelde dit systeem in opdracht van BS Autotune.

Doordat het systeem vrij programmeerbaar is, is het aansturen van de injectie en de ontsteking van bijna elke motor mogelijk. Het systeem is via bluetooth on the fly aan te passen, zodat deze vanuit de cockpit te programmeren valt. De kosten zijn significant lager dan vergelijkbare producten. De EFIgnition is gegoten in PU-hars, zodat de elektronica bestand is tegen water, stof, schokken hitte en kou binnen de automotive specificaties. Het is het kleinste motormanagementsysteem ter wereld. Meer informatie zie: EF Ignition

MediaLAB Amsterdam - Gemaalproject

Hoe vorm je een grauw betonnen gemaal in een openbare en interactieve expositieruimte?

Bekijk opdracht

Laserpromotions - Geintegreerde lasersturing en retrosensor

Inventeers heeft Laserpromotions geholpen met het ontwikkelen van sensoren voor diverse lasergames.

Bekijk opdracht

TNO - DriftLess technologie

Inventeers heeft de opdracht gekregen om de in samenwerking met TNO de TNO DriftLess™ navigatietechnologie te ontwikkelen en operationeel te beproeven. De TNO DriftLess™ technologie elimineert de drift van diverse sensoren zoals accelerometers, magnetometers, gravimeters en trillingssensoren.

Bekijk opdracht

Ebretti - e-bike controller

Het Nederlandse bedrijf Ebretti maakt elektrische scooters. Deze worden in China geproduceerd. Om een kwaliteitsverbetering te maken, heeft Ebretti Inventeers benaderd.

Bekijk opdracht

Intech - InDepth digitale peilstok

Het verkrijgen, verwerken, opslaan en visualiseren van digitale informatie is tegenwoordig een standaardeis in het waterbeheer. Inventeers heeft in opdracht van InTech daarom een innovatief en gepatenteerd meetsysteem ontwikkeld voor oppervlakte- en grondwaterbeheer: de In Depth-serie.

Bekijk opdracht

joba - Bull-it

In opdracht van Joba Leisure BV is een nieuw concept table game ontwikkeld, genaamd de Bullit. De Bullit is een vernieuwend, dynamisch spel, dat inspringt op behoeften vanuit de markt. Audiovisuele prikkelingen zorgen voor een positieve totaalbeleving. Zo is er een levenslijn aanwezig, kan je iPod worden aangesloten en registreren sensoren de doelpunten waarna een stadion-gejuich losbarst.

Bekijk opdracht

Midiator - Vision Pro

Ultime convergentie van licht, geluid en video door de Midiator Vision Pro

Bekijk opdracht

Global Darts - Broadcast scoring system

Dartscoresysteem voor live televisie registratie voor officiele PDC en BDO dartwedstrijden. Het systeem heeft ingebouwde regiemogelijkheden en een internet uplink voor een second screen!

Bekijk opdracht