• elektronica ontwikkeling
  • product ontwikkeling
  •                                                   duurzame ontwikkeling
  • embedded systems
  • gekwalificeerde engineers
  • meetbare resultaten
  •                                                                massaproductie

Een greep uit ons openbare portfolio

BS Autotune EF Ignition

EF Ignition is een vrij programmeerbaar motormanagementsysteem wat op bijna elke auto instelbaar is. Inventeers ontwikkelde dit systeem in opdracht van BS Autotune.

Doordat het systeem vrij programmeerbaar is, is het aansturen van de injectie en de ontsteking van bijna elke motor mogelijk. Het systeem is via bluetooth on the fly aan te passen, zodat deze vanuit de cockpit te programmeren valt. De kosten zijn significant lager dan vergelijkbare producten. De EFIgnition is gegoten in PU-hars, zodat de elektronica bestand is tegen water, stof, schokken hitte en kou binnen de automotive specificaties. Het is het kleinste motormanagementsysteem ter wereld. Meer informatie zie: EF Ignition

MediaLAB Amsterdam - Gemaalproject

Hoe vorm je een grauw betonnen gemaal in een openbare en interactieve expositieruimte?

Bekijk opdracht

Laserpromotions - Geintegreerde lasersturing en retrosensor

Inventeers heeft Laserpromotions geholpen met het ontwikkelen van sensoren voor diverse lasergames.

Bekijk opdracht

3voor12 - Haagse Popserver

De Haagse Popserver is een online muziekplatform voor de Haagse popscene en wordt wekelijks geupdate met de nieuwste bands, gigs, acts en dj’s in het artiestenoverzicht.

Bekijk opdracht

TNO - DriftLess technologie

Inventeers heeft de opdracht gekregen om de in samenwerking met TNO de TNO DriftLess™ navigatietechnologie te ontwikkelen en operationeel te beproeven. De TNO DriftLess™ technologie elimineert de drift van diverse sensoren zoals accelerometers, magnetometers, gravimeters en trillingssensoren.

Bekijk opdracht

Leef je merk - corporate website

Leef je merk helpt ondernemers en ondernemende merken met merkpositionering, creatieve uitwerking, story-telling en communicatie van het merk en om dat te doen wat nodig is om het merk ‘echt’ te maken.

Bekijk opdracht

Ebretti - e-bike controller

Het Nederlandse bedrijf Ebretti maakt elektrische scooters. Deze worden in China geproduceerd. Om een kwaliteitsverbetering te maken, heeft Ebretti Inventeers benaderd.

Bekijk opdracht

Intech - InDepth digitale peilstok

Het verkrijgen, verwerken, opslaan en visualiseren van digitale informatie is tegenwoordig een standaardeis in het waterbeheer. Inventeers heeft in opdracht van InTech daarom een innovatief en gepatenteerd meetsysteem ontwikkeld voor oppervlakte- en grondwaterbeheer: de In Depth-serie.

Bekijk opdracht

RIVM - Bodemambities

De informatie van de RIVM is nu verwerkt in animaties van activiteiten in de bodem en ondergrond. Deze animaties tonen bijvoorbeeld hoe een daktuin op een flat bijdraagt aan de waterberging in een woonwijk of hoe het toepassen van randen langs akkers zorgt voor minder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

Bekijk opdracht