•                                                   duurzame ontwikkeling
  • elektronica ontwikkeling
  • meetbare resultaten
  • embedded systems
  • gekwalificeerde engineers
  • product ontwikkeling
  •                                                                massaproductie

Een greep uit ons openbare portfolio

BBA Bus Monitor

Inventeers heeft voor BBA (Connexxion) een intelligent systeem ontwikkeld dat afwijkingen van de tachosignalen kan detecteren en corrigeren.

De versnellingbak van een bus levert bij iedere omwenteling van de as een tachopulse. Deze pulse wordt gebruikt in de boordcomputer van de bus om onder andere de positie van de bus in de rit te bepalen. Door onder andere slijtage en / of verkeerde bandenspanning kan de omtrek van het wiel wijzigen en daardoor het tachosignaal gaan afwijken. Onder andere de werking van slagbomen en busbruggen is van deze data afhankelijk. Het kon daardoor voorkomen dat bruggen en dergelijke niet openden.

Inventeers heeft een intelligent systeem ontwikkeld, dat met behulp van GPS deze afwijking kan detecteren en corrigeren. Hierdoor doen deze problemen zich in de praktijk een stuk minder voor.

MediaLAB Amsterdam - Gemaalproject

Hoe vorm je een grauw betonnen gemaal in een openbare en interactieve expositieruimte?

Bekijk opdracht

Laserpromotions - Geintegreerde lasersturing en retrosensor

Inventeers heeft Laserpromotions geholpen met het ontwikkelen van sensoren voor diverse lasergames.

Bekijk opdracht

TNO - DriftLess technologie

Inventeers heeft de opdracht gekregen om de in samenwerking met TNO de TNO DriftLess™ navigatietechnologie te ontwikkelen en operationeel te beproeven. De TNO DriftLess™ technologie elimineert de drift van diverse sensoren zoals accelerometers, magnetometers, gravimeters en trillingssensoren.

Bekijk opdracht

Ebretti - e-bike controller

Het Nederlandse bedrijf Ebretti maakt elektrische scooters. Deze worden in China geproduceerd. Om een kwaliteitsverbetering te maken, heeft Ebretti Inventeers benaderd.

Bekijk opdracht

Intech - InDepth digitale peilstok

Het verkrijgen, verwerken, opslaan en visualiseren van digitale informatie is tegenwoordig een standaardeis in het waterbeheer. Inventeers heeft in opdracht van InTech daarom een innovatief en gepatenteerd meetsysteem ontwikkeld voor oppervlakte- en grondwaterbeheer: de In Depth-serie.

Bekijk opdracht

joba - Bull-it

In opdracht van Joba Leisure BV is een nieuw concept table game ontwikkeld, genaamd de Bullit. De Bullit is een vernieuwend, dynamisch spel, dat inspringt op behoeften vanuit de markt. Audiovisuele prikkelingen zorgen voor een positieve totaalbeleving. Zo is er een levenslijn aanwezig, kan je iPod worden aangesloten en registreren sensoren de doelpunten waarna een stadion-gejuich losbarst.

Bekijk opdracht

Midiator - Vision Pro

Ultime convergentie van licht, geluid en video door de Midiator Vision Pro

Bekijk opdracht

Global Darts - Broadcast scoring system

Dartscoresysteem voor live televisie registratie voor officiele PDC en BDO dartwedstrijden. Het systeem heeft ingebouwde regiemogelijkheden en een internet uplink voor een second screen!

Bekijk opdracht