• meetbare resultaten
 • conceptualisatie
 • embedded systems
 • industrieel product ontwerp
 • research & development
 • productontwikkeling
 • gekwalificeerde engineers
 • elektronica ontwikkeling
 • Internet of Things
 • industrieel product ontwerp
 •                                                   duurzame ontwikkeling
 •     massaproductie
 • prototyping

Een greep uit ons openbare portfolio

joba - Bull-it

In opdracht van Joba Leisure BV is een nieuw concept table game ontwikkeld, genaamd de Bullit. De Bullit is een vernieuwend, dynamisch spel, dat inspringt op behoeften vanuit de markt. Audiovisuele prikkelingen zorgen voor een positieve totaalbeleving. Zo is er een levenslijn aanwezig, kan je iPod worden aangesloten en registreren sensoren de doelpunten waarna een stadion-gejuich losbarst.

Bekijk opdracht

Schwank - Intelligente heater-schakelkast

Warmte komt in verschillende vormen voor: warmtegeleiding, convectie en stralingswarmte. Wanneer het niet rendabel is om de lucht in een ruimte volledig op te warmen (convectie) dan wordt er vaak gebruik gemaakt van stralingswarmte. Gasheaters kunnen deze vorm van warmte opwekken, de warmtestraling verwarmt de objecten waar het op valt dan direct. Deze vorm van verwarming wordt vaak gebruikt in grote fabriekshallen, kerken en als terrasheater.

Bekijk opdracht

Dirk Studio - Rumours

De kunstenaar Dirk van Lieshout heeft ervoor gekozen om naar aanleiding van de eeuwenoude strijd en opstand in Kattenburg een werk te maken wat inspeelt op deze unieke geschiedenis. Het nieuwe werk heet ‘Rumour’ en zal op het Bijltjespad en Mariniersplein geïnstalleerd worden. Momenteel werkt hij aan 6 unieke geluidscollages waarin verschillende tijden van rumoer worden vertaald in hoorspelen,strijdliederen en abstracte geluidsfragmenten die te horen zijn onder zelf ontworpen gietijzeren putdeksels. Via betreding zullen deze geluidsfragmenten geactiveerd en te horen zijn. Het kunstproject ‘Rumoer’ wordt uitgevoerd door Dirk van Lieshout (www.dirkstudio.com) is in opdracht van Stadsdeel Centrum en Wise Guys (http://wiseguys-urban-art-projects.com).

Bekijk opdracht

MediaLAB Amsterdam - Gemaalproject

Hoe vorm je een grauw betonnen gemaal in een openbare en interactieve expositieruimte?

Bekijk opdracht

Gemeente Leiden - Pratende prullenbakken

Het Leidse ingenieursbureau Inventeers heeft voor de gemeente Leiden vijf pratende prullenbakken ontwikkeld.

Bekijk opdracht

Keytown Productions - Innovatieve Live Streaming

Het in beeld brengen van dartwedstrijden is een vak apart. Er moet razendsnel ingezoomd worden om de pijl goed te zien landen, de scores moeten goed te volgen zijn en daarnaast moet de kijker ook de sfeer in de zaal meekrijgen. Keytown Productions verzorgt de Live Stream van de PDC European Tour Darts wedstrijden. De budgetten zijn hier heel anders dan bij TV-uitzendingen. Door slimme innovaties, ontwikkeld met ingenieursbureau Inventeers, weet Keytown Productions het niveau van een TV-uitzending te overtreffen voor een fractie van de kosten.

Bekijk opdracht

Ambitieus Inventeers viert - 15-jarig bestaan

Donderdag 4 juli vierde de Inventeers met medewerkers, klanten en relaties het vijftienjarig jubileum. Bijna dertig mensen zijn dagelijks bezig met baanbrekende innovaties voor haar opdrachtgevers. Hiermee is Inventeers uitgegroeid tot een van de grootste elektronica ingenieursbureaus van Zuid-Holland. Wat betreft Inventeers blijft het hier niet bij. Er zijn ambitieuze plannen om de volgende stappen te zetten. Maar wel met behoud van eigen opgebouwde identiteit.

Bekijk opdracht

Rampen bestrijden - met slim Tag & Trace-systeem

Hoe verleen je op een efficiënte manier bijstand aan honderden slachtoffers bij een grote ramp en voorkom je chaos bij hulpdiensten? Inventeers ontwikkelde in opdracht van Prometech een revolutionaire oplossing waarmee het managen van slachtoffers veel soepeler kan verlopen.

Bekijk opdracht