• meetbare resultaten
  • embedded systems
  •                                                   duurzame ontwikkeling
  • gekwalificeerde engineers
  • elektronica ontwikkeling
  •                                                                massaproductie
  • product ontwikkeling

Een greep uit ons openbare portfolio

S4P - Intelligente LED lamp

LED straatverlichting met GPRS internet uplink, ZigBee, PFC en GPS voor de openbare ruimte. Deze duurzame LED lamp bespaart niet alleen op energie maar verlaagt ook de onderhoudskosten.

Bekijk opdracht

Dirk Studio - Rumours

De kunstenaar Dirk van Lieshout heeft ervoor gekozen om naar aanleiding van de eeuwenoude strijd en opstand in Kattenburg een werk te maken wat inspeelt op deze unieke geschiedenis. Het nieuwe werk heet ‘Rumour’ en zal op het Bijltjespad en Mariniersplein geïnstalleerd worden. Momenteel werkt hij aan 6 unieke geluidscollages waarin verschillende tijden van rumoer worden vertaald in hoorspelen,strijdliederen en abstracte geluidsfragmenten die te horen zijn onder zelf ontworpen gietijzeren putdeksels. Via betreding zullen deze geluidsfragmenten geactiveerd en te horen zijn. Het kunstproject ‘Rumoer’ wordt uitgevoerd door Dirk van Lieshout (www.dirkstudio.com) is in opdracht van Stadsdeel Centrum en Wise Guys (http://wiseguys-urban-art-projects.com).

Bekijk opdracht

Pebbles - Interactieve speeltegels

Pebbles is een educatief en didactisch spel waarbij kinderen hun rekenvaardigheid, geheugen en cognitieve vaardigheden spelenderwijs ontwikkelen.

Bekijk opdracht

Schwank - Intelligente heater-schakelkast

Warmte komt in verschillende vormen voor: warmtegeleiding, convectie en stralingswarmte. Wanneer het niet rendabel is om de lucht in een ruimte volledig op te warmen (convectie) dan wordt er vaak gebruik gemaakt van stralingswarmte. Gasheaters kunnen deze vorm van warmte opwekken, de warmtestraling verwarmt de objecten waar het op valt dan direct. Deze vorm van verwarming wordt vaak gebruikt in grote fabriekshallen, kerken en als terrasheater.

Bekijk opdracht

Matro Engineering - LED lichtring

Inventeers heeft voor Matro Enginering het elektronische deel van de slijptafel ontwikkeld. Door middel van een op maat gemaakte LED-ring is het maken van spuitgietmallen een stuk makkelijker geworden.

Bekijk opdracht

BBA - Bus Monitor

Inventeers heeft voor BBA (Connexxion) een intelligent systeem ontwikkeld dat afwijkingen van de tachosignalen kan detecteren en corrigeren.

Bekijk opdracht

Royal VKB / BK Cookware - James

Inventeers heeft voor BK Cookware een geïntegreerde kookwekker ontwikkeld. Deze timer is onderdeel van het deksel. De kookwekker is afneembaar van het deksel en voorziet iedere pan uit deze sierie van een eigen timer.

Bekijk opdracht

BS Autotune - EF Ignition

EF Ignition is een vrij programmeerbaar motormanagementsysteem wat op bijna elke auto instelbaar is. Inventeers ontwikkelde dit systeem in opdracht van BS Autotune

Bekijk opdracht